5 vuoden Solar-takuu

UKK

Tältä sivulta voit etsiä tietoa usein kysytyistä kysymyksistä.


Hyönteispuitteet

Miksi hyönteissuojien mitat on muutettu tilaukseen annetuista mitoista?

Verkkokaupassamme pyydetään hyönteissuojatilauksessa aukkomitat. Eri ikkunamalleista johtuen mitoitus voi olla erilainen erilainen eri ikkunanvalmistajien ikkunoissa. Laskemme tehtaalla tarvittavar eromitat aukkomitoista saadaksemme hyönteispuitteille valmistusmitat.

Mikä hyönteispuitteen verkko on kissankestävä?

Erikoisvahva extra-verkko. Huomioithan kuitenkin, että kissa voi saada verkon rikki, jos se pääsee raapimaan verkkoa pitkän ajan.

Miksi hyönteispuitteen verkko on musta eikä valkoinen?

Musta verkko erottuu vähiten. Valkoinen verkko erottuu selvästi ja näkyy melko kauas.


Sälekaihtimet ja vekkikaihtimet

Mitä tarkoittaa Handy-malli?

Handy-malli tarkoittaa sälekaihtimen asennustapaa. Erilaisiin kohteisiin ja ikkunatyyppeihin on valittavissa erilaisia asennustapoja. Handy-1 mallissa nupit asennetaan saranan puolelle keskeisesti. Handy-2 -mallissa nupit asennetaan puitteen alareunaan ja tätä mallia voidaankin käyttää esimerkiksi korkealla sijaitseviin ikkunoihin. Mallit handy-3 ja handy-4 taas sopivat ylä- ja alasaranoituihin ikkunoihin, jolloin käyttömekanismit eivät ole sivussa olevien aukipitolaitteiden tiellä. Syvennyksessä sijaitsevista ikkunoissa käytetään yleensä käyttölaitteet lukon puolelle asennettavaa handy-5 -mallia, jotta ikkuna mahtuu kokonaan avautumaan. Saranan puolelle asennetut handy-1 -mallin nupit olisivat tällaisessa kohteessa ikkunan avautumisen tiellä. Mitoitusohjeessa voit tutustua käyttölaitteiden asennuskohtiin ennen tilauksen tekemistä.

Kestävätkö kaihtimet saunan ikkunoissa?

Kyllä kestävät. Vekkikaihtimien kankaista DUETTE-kankaat sekä PLISEE-kankaista pinnoitettu kangas Crepe Topar Plus FR.

Millaisen kaihtimen voisi valita oveen?

Oveen voi valita sälekaihtimista perinteisen pintamallin sälekaihtimen tai SOLAR handy TOP -sälekaihtimen. Vekkikaihtimista oviin erinomainen vaihtoehto on StrainRise BB24.


Tilaus ja toimitus

Milloin tilaukseni toimitetaan?

Vakiotuotteiden toimitusaika on viisi työpäivää. Lisätiedot toimitusajasta löytyy tilaus- ja toimitusehdoista. Sälekaihtimien ja hyönteissuojien varaosat toimitetaan tehtaalta pääsääntöisesti 2-5 työpäivän kuluttua tilauksesta.

Mikä takuu tuotteilla on?

Tuotteillamme on viiden vuoden takuu. Lisätietoja löytyy takuuehdoista.