StrainRise BB24

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat huoneen lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

StrainRise BB24 on kahvakäyttöinen vekkikaihdin, jota voidaan säätää sekä alhaalta ylös että ylhäältä alas. Liike on siis kaksisuuntainen ja verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Mikäli haluat estää häikäisyn, mutta päästää kuitenkin valoa huoneeseen, voit avata tätä verhoa vaikka vain yläreunasta! BB24 malli soveltuu esimerkiksi ikkunoihin, PVC-ikkunoihin, oviin. Tätä mekanismia voidaan käyttää sekä DUETTE- että PLISEE-kankaiden kanssa.

Hinta alk. 100 €
Poista

Batiste
Batiste on vesipestävä, 100 % polyesterikangas kennorakenteella. Kangas on käsin punottu. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %.

Blackout
Blackout on pimentävä, 100 % polyesterikangas kennorakenteella. Kankaan voi pyyhkiä kostealla liinalla, vesipesu on kielletty. Kangas on pimentävä, valon läpäisevyys on 0 %.

Elan
Elan on vesipestävä, 100 % polyesterikangas kennorakenteella. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %.

Crêpe
Crêpe on vesipestävä, 100 % polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %.

Lumina Sheer Dust Block
Lumina Sheer on vesipestävä, 100 % polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Kangas on läpikuultava, valon läpäisevyys on noin 75 %.

Crêpe Topar Plus FR
Crêpe Topar Plus FR on vesipestävä, 100 % polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Tämä kangas on palosuojattu. Kangas on lähes pimentävä, valon läpäisevyys on noin 25 %.

Energiatehokas kennokangas on 100% polyesteri. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm. DUETTE-kankaiden leveys 25 mm.

Muut tekniset tiedot sekä turvallisuusohjeet löydät tästä linkistä. 


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 150 mm
  • maksimileveys 1700 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 2500 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)