5 vuoden Solar-takuu

StrainRise BB24

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat huoneen lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

StrainRise BB24 on kahvakäyttöinen vekkikaihdin, jota voidaan säätää sekä alhaalta ylös että ylhäältä alas. Liike on siis kaksisuuntainen ja verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Mikäli haluat estää häikäisyn, mutta päästää kuitenkin valoa huoneeseen, voit avata tätä verhoa vaikka vain yläreunasta! BB24-malli soveltuu ikkunoihin, PVC-ikkunoihin sekä oviin. Tätä mekanismia voidaan käyttää sekä DUETTE- että PLISEE-kankaiden kanssa.

Poista
150-1700mm. Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
100-2500mm. Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
Laske hinta
Alk. 139,77 

Ominaisuudet

Blackout
Blackout on pimentävä DUETTE-kennokangas, materiaalina 100% polyesterikangas. Kankaan voi pyyhkiä kostealla liinalla, vesipesu on kielletty. Kangas on pimentävä, valon läpäisevyys on 0 %. Kangaspakan leveys 25 mm.

Elan
Elan on vesipestävä DUETTE-kennokangas, materiaalina 100% polyesterikangas. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %. Kangaspakan leveys 25 mm.

Crêpe Topar Plus FR
PLISEE-kangas Crêpe Topar Plus FR on vesipestävä, 100% polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Tämä kangas on palosuojattu. Kangas on lähes pimentävä, valon läpäisevyys on noin 25 %. Kangaspakan leveys 20 mm.

Yksikerroksinen PLISEE-kangas ja DUETTE-kennokangas ovat 100% polyesterikangasta. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm.

Muut tekniset tiedot sekä turvallisuusohjeet löydät tästä linkistä. 


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 150 mm
  • maksimileveys 1700 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 2500 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)

1 arvio tuotteelle StrainRise BB24

  1. M

    Verhot toiminut hyvästi. Verhot tulivat ikkuna toimittajan kautta, niin olisi ollut kiva, jos olisivat kaupitellut esim. makuuhuoneisiin pimennysverhoja, mitä ei itse osannut vaatia.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.