5 vuoden Solar-takuu

StrainRise BB24-15

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat huoneen lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

StrainRise BB24-15 on kahvakäyttöinen vekkikaihdin, jota voidaan säätää sekä alhaalta ylös että ylhäältä alas. Liike on siis kaksisuuntainen ja verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Mikäli haluat estää häikäisyn, mutta päästää kuitenkin valoa huoneeseen, voit avata tätä verhoa vaikka vain yläreunasta! Tämä malli eroaa BB24-mallista siten, että johteet ja kangas ovat 15 mm leveät. Johteissa ei ole erillisiä säätökahvoja, vaan johde on muotoiltu käyttöä varten. BB24-15-malli soveltuu erityisesti liukuoviin, mutta myös ikkunoihin sekä PVC-ikkunoihin. Tämä mekanismi soveltuu käytettäväksi PLISEE-kankaiden kanssa.

Hinta alk. 100 €
Poista

Ominaisuudet

Crêpe Topar Plus 15 mm


PLISEE-kangas Crêpe Topar Plus 15 mm on vesipestävä, materiaaliltaan 100% polyesterikangas yksikerroksisella vekkirankenteella. Kangas on lähes pimentävä, valon läpäisevyys on noin 25 %. Kangaspakan leveys 15 mm.

Yksikerroksinen PLISEE-kangas on 100% polyesterikangas. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen ja harmaa. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 15 mm.


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 150 mm
  • maksimileveys 1800 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 2500 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “StrainRise BB24-15”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.