StrainRise BB24-15

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimamme 15 mm kankaat ovat lähes pimentäviä.

StrainRise BB24-15 on kahvakäyttöinen vekkikaihdin, jota voidaan säätää sekä alhaalta ylös että ylhäältä alas. Liike on siis kaksisuuntainen ja verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Mikäli haluat estää häikäisyn, mutta päästää kuitenkin valoa tilaan, voit avata tätä verhoa vaikka vain yläreunasta! Tämä malli eroaa BB24-mallista siten, että johteet ja kangas ovat 15 mm leveät. Johteissa ei ole erillisiä säätökahvoja, vaan johde on muotoiltu käyttöä varten. BB24-15-malli soveltuu myös liukulaseihin, terasseille ja parvekkeille. Tämä mekanismi soveltuu käytettäväksi pinnoitettujen PLISEE-kankaiden kanssa.

Hinta alk. 100 €
Poista

Crêpe Topar Plus 15 mm


Crêpe Topar Plus 15 mm on vesipestävä, 100 % polyesterikangas yksikerroksisella vekkirankenteella. Kangas on lähes pimentävä, valon läpäisevyys on noin 25 %.

Yksikerroksinen vekkikangas on 100% polyesteri. Johteet ovat aina harmaat. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 15 mm. PLISEE-kankaiden leveys on 15 mm.


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 150 mm
  • maksimileveys 1500 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 2500 mm