StrainRise BB10

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat huoneen lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

StrainRise BB10 on kahvakäyttöinen vekkikaihdin. Verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. BB10-malli soveltuu esimerkiksi ikkunoihin, PVC-ikkunoihin ja oviin. Tätä mekanismia voidaan käyttää sekä DUETTE- että PLISEE-kankaiden kanssa.

Hinta alk. 100 €
Poista

Batiste

Batiste on vesipestävä, 100 % polyesterikangas kennorakenteella. Kangas on käsin punottu. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %.


Blackout

Blackout on pimentävä, 100 % polyesterikangas kennorakenteella. Kankaan voi pyyhkiä kostealla liinalla, vesipesu on kielletty. Kangas on pimentävä, valon läpäisevyys on 0 %.


Elan

Elan on vesipestävä, 100 % polyesterikangas kennorakenteella. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %.


Crêpe

Crêpe on vesipestävä, 100 % polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %.


Lumina Sheer Dust Block

Lumina Sheer on vesipestävä, 100 % polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Kangas on läpikuultava, valon läpäisevyys on noin 75 %.


Crêpe Topar Plus FR

Crêpe Topar Plus FR on vesipestävä, 100 % polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Tämä kangas on palosuojattu. Kangas on lähes pimentävä, valon läpäisevyys on noin 25 %.


Crêpe Topar Plus 15 mm

Crêpe Topar Plus 15 mm on vesipestävä, 100 % polyesterikangas yksikerroksisella vekkirankenteella. Kangas on lähes pimentävä, valon läpäisevyys on noin 25 %.

Energiatehokas kennokangas on 100% polyesteri. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm. DUETTE-kankaiden leveys 25 mm.

Muut tekniset tiedot sekä turvallisuusohjeet löydät tästä linkistä. 


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 150 mm
  • maksimileveys 1500 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 2500 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)