5 vuoden Solar-takuu

SOLAR Moon -pimennysverho

SOLAR MoonSOLAR Moon on pimentävä, ikkunalasien väliin asennettava pimennysverho – nyt helposti verkkokaupasta!

SOLAR Moon pimentää tehokkaasti huoneen ja heijastaa lisäksi lähes 90 % auringon lämpösäteilystä takaisin ulos.

Pimentävä lopputulos viimeistellään sivujohteiden avulla. Helppokäyttöistä verhoa ohjataan yhdellä nupilla puitteen pinnassa – katso sivulta löytyvä video! Tähän verhoon voi valita käyttölaitteen kahdesta vaihtoehdosta. Verhoon voi valita handy-nupin tai sisäänkelautuvan Spring-mekanismin. Verkkokaupasta tilatut verhot varustetaan videollakin näkyvällä handy-nupilla. Verhot Spring-mekanismilla voi tilata jälleenmyyjiltämme.

Verhon kennokangas suojaa myös auringon paahteelta heijastaen lähes 90 % lämpösäteilystä ulos

SOLAR Moon pimentävä kennokangas on 100% polyesteria. Kennokangas toimii myös ikkunan lisäeristeenä parantaen ikkunan lämmöneristävyyttä 27 % (VTT 2016). Kennokangas suojaa myös auringon paahteelta, 86 % auringon lämpösäteilystä heijastuu ulos.

Kaikki Solar Moon verhon kangasvaihtoehdot ovat pimentäviä, sillä kankaan valon läpäisevyys on 0 %! Valitsemalla mahdollisimman tumman kankaan ja tummat pimennyslistat saavutetaan lähes täydellinen pimentävyys, mutta myös muut kangasvaihtoehdot pimentävät huoneen tehokkaasti! Et siis enää tarvitse ikkunan pintaan asennettavia rullaverhoja.

Kankaan huoneeseen näkyvän sisävärin voit valita tilausvaiheessa kahdeksasta eri vaihtoehdosta. Kaikki kankaat ovat ulospäin valkoisia (0201 Swan).

Verhot valmistetaan mittojen mukaan juuri omaan ikkunaasi sopivaksi

Toimi näin: Lue mittausohjeet ja mittaa lasituslistojen ulkoreunojen leveys ja korkeus ohjeiden mukaan. SOLAR Moon -pimennysverhon pystyt itse asentamaan ikkunalasin väliin. Verho asentuu ikkunalasien väliin samaan tapaan kuin sälekaihtimet, asennusohjeet tulevat tuotteen mukana ja ovat myös ladattavissa tältä sivulta.

Tuote soveltuu yleisimmin käytössä oleviin MSE-ikkunoihin eli ikkunoihin, joissa on sisäänaukeava kaksipuitteinen, kolmilasinen ikkuna (sisäpuitteessa kaksinkertainen eristyslasi).

Täältä pääset lukemaan SOLAR Moon -pimennysverhon tuote-esitteen.

Mikäli tarvitset apua tilauksen tekemisessä, ota yhteyttä soittamalla +358 10 501 4450 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse solar@solar.fi. Autamme mielellämme!

Poista
150-2500mm. Ilmoita lasituslistojen ulkoreunojen mitat mitoitusohjeen mukaisesti.
150-2500mm. Ilmoita lasituslistojen ulkoreunojen mitat mitoitusohjeen mukaisesti.
Laske hinta

Blackout

Blackout on pimentävä DUETTE-kennokangas, materiaaliltaan 100 % polyesterikangas. Kankaan voi pyyhkiä kostealla liinalla, vesipesu on kielletty. Kangas on pimentävä, valon läpäisevyys on 0 %. Kangaspakan leveys 25 mm.

Energiatehokas DUETTE-kennokangas on 100% polyesterikangas. Johteet alumiinia. Pimennyslistat maalattua alumiinia, värit valkoinen, harmaa ja musta. Pimennyslistojen väri määräytyy kankaan värin mukaan. Parantaa ikkunan lämmöneristävyyttä 27%. Auringon lämpösäteilystä heijastuu ulos 86%. SOLAR Moon -pimennysverhon tilantarve ikkunan välitilassa 35 mm.

Muut tekniset tiedot sekä turvallisuusohjeet löydät tästä linkistä.


Sälekaihtimen ja Blackout-kankaiden erotSälekaihtimen ja SOLAR Moon -pimennysverhon erot.

 • Valitsemalla mahdollisimman tumman kankaan ja tummat pimennyslistat saavutetaan lähes täydellinen pimentävyys, mutta myös muut kangasvaihtoehdot pimentävät huoneen tehokkaasti. Kuvassa vasemmalla säleverho, keskellä valkoinen (Swan) Blackout-kangas ja oikealla musta (Charcoal) Blackout-kangas.

 

 


Vekkikaihtimen mitat

 • minimileveys 150 mm
 • maksimileveys 2500 mm
 • minimikorkeus 60 mm
 • maksimikorkeus 2500 mm

Pintaosien värivaihtoehdot

 • Valkoinen
 • Beige
 • Musta
 • Ruskea
 • Tummanharmaa
 • Vaaleanharmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SOLAR Moon -pimennysverho”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.