LiteRise

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat huoneen lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

LiteRise-malli on kahvakäyttöinen vekkikaihdin. Tämä malli sopii erityisesti kiinteisiin ikkunoihin. Verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Tämä mekanismi soveltuu käytettäväksi DUETTE-kankaiden kanssa.

Hinta alk. 250 €
Poista

Batiste

Batiste on vesipestävä, 100 % polyesterikangas kennorakenteella. Kangas on käsin punottu. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %.

 

Blackout

Blackout on pimentävä, 100 % polyesterikangas kennorakenteella. Kankaan voi pyyhkiä kostealla liinalla, vesipesu on kielletty. Kangas on pimentävä, valon läpäisevyys on 0 %.

 

Elan

Elan on vesipestävä, 100 % polyesterikangas kennorakenteella. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %.

Energiatehokas kennokangas on 100% polyesteri. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 60 mm. DUETTE-kankaiden leveys 25 mm.

Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 280 mm (Blackout-kankaalla 450 mm)
  • maksimileveys 2400 mm
  • minimikorkeus 150 mm
  • maksimikorkeus 2100 mm