Kattoverho PB20

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

PB20-mallissa käyttölaitteena toimii sekä alajohteessa että yläjohteessa oleva kahva. Verho on liikutettavissa alhaalta ylös sekä ylhäältä alas. Verhossa on siis kaksisuuntainen liike, verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Tämä mekanismi soveltuu käytettäväksi DUETTE-kankaiden kanssa. Kattoverhoihin on tilattavissa erillinen jatkotanko johteessa olevaan käyttökahvaan. Asennusvaihtoehtoina syvennys-asennus päätypalkilla varustettuihin lasikattoihin tai sivukiinnitys päätypalkittomiin lasikattoihin.

Hinta alk. 200 €
Poista

Elan

Elan on vesipestävä, 100 % polyesterikangas kennorakenteella. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %.

 

Energiatehokas kennokangas on 100% polyesteri. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm. DUETTE-kankaiden leveys 25 mm.


Kattoverhon mitat

  • minimileveys 200 mm
  • maksimileveys 1500 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 4000 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)