5 vuoden Solar-takuu

Kattoverho PB20

Arvostelu: 0/5

0 out of 5
Kaikki arvostelut
Poista
200-1500mm. Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
200-4000mm. Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
Laske hinta
Alk. 231,76 

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat huoneen lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

PB20-malli soveltuu käytettäväksi kattoikkunoissa. Käyttölaitteena toimii sekä alajohteessa että yläjohteessa oleva kahva. Verho on liikutettavissa alhaalta ylös sekä ylhäältä alas. Verhossa on siis kaksisuuntainen liike, verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Tämä mekanismi soveltuu käytettäväksi DUETTE-kankaiden kanssa. Verkkokauppamme kautta tilattujen kattoverhojen mukana toimitetaan erillinen säätötanko johteessa olevaan käyttökahvaan.

Ominaisuudet

 

Elan

Elan on vesipestävä DUETTE-kennokangas, materiaaliltaan 100% polyesterikangas. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %. Kangaspakan leveys 25 mm.

Tuotetiedot

Energiatehokas DUETTE-kennokangas on 100% polyesterikangas. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm.


Kattoverhon mitat

  • minimileveys 200 mm
  • maksimileveys 1500 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 4000 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)
  1. amarres en costa rica

    I?¦ve recently started a site, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

    https://www.brujoscostarica.com/

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.