5 vuoden Solar-takuu

SOLAR sandy -hyönteispuitteet ikkunoihin

SOLAR sandy -hyönteissuojat sulautuvat ikkunan huomaamattomaksi osaksi. Hyönteissuojien avulla päästät raikkaan tuulahduksen kesäilmaa kotiisi, mutta pidät pörriäiset pihalla! Olemme ottaneet huomioon myös siitepölyallergiasta kärsivät, hyönteispuitteemme voidaan varustaa allergiaverkolla, joka suodattaa 99 % siitepölystä.

Hyönteispuitteessa käytettävä kehäprofiili ja kiinnitystapa määräytyvät ikkunatyypin, ikkunan valmistajan sekä valmistusvuoden mukaan. Hyönteispuite voidaan varustaa erikoisvahvalla extra-verkolla, allergiaverkolla tai alumiiniverkolla. Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Toimi näin: Lue alta mittausohjeet ja mittaa ikkuna-aukon leveys ja korkeus ohjeiden mukaan. Jos ikkunan valmistaja on tiedossa, valitse oikea vaihtoehto alasvetovalikosta. Huoneen puolelta asennettaviin hyönteispuitemalleihin HP1 ja HP3 teemme aukkomittoihin tarvittavat ikkunanvalmistajakohtaiset vähennykset tai lisäykset valmistusmittojen saamiseksi. Jos ikkunanvalmistaja ei ole tiedossa, mutta ikkunan ulkopuolelta on mahdollista asentaa hyönteispuite, valitaan vaihtoehdoista muut ikkunatyypit. Muihin ikkunatyyppeihin voi asentaa HP4-hyönteispuitteen ikkuna-aukon päälle, kokonaan ikkunan ulkopuolelle ruuvattuna.

Mikäli tarvitset apua tilauksen tekemisessä, ota yhteyttä soittamalla +358 10 501 4450 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse solar@solar.fi. Autamme mielellämme!

Tutustu lisäksi myös hyönteissuojaoviin!