SOLAR sandy -hyönteispuitteet

SOLAR sandy -hyönteissuojat sulautuvat ikkunan huomaamattomaksi osaksi. Hyönteissuojien avulla päästät raikkaan tuulahduksen kesäilmaa kotiisi, mutta pidät pörriäiset pihalla! Olemme ottaneet huomioon myös siitepölyallergiasta kärsivät, hyönteispuitteemme voidaan varustaa allergiaverkolla, joka suodattaa 99 % siitepölystä.

Hyönteispuitteessa käytettävä kehäprofiili ja kiinnitystapa määräytyvät ikkunatyypin, ikkunan valmistajan sekä valmistusvuoden mukaan. Hyönteispuite voidaan varustaa erikoisvahvalla extra-verkolla, allergiaverkolla tai alumiiniverkolla. Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Poista
120-1600mm. Ilmoita tarkka aukkomitta mittausohjeen mukaisesti.
120-2100mm. Ilmoita tarkka aukkomitta mittausohjeen mukaisesti.
Laske hinta
Tekniset tiedot

Kehykset ovat pulverimaalattua alumiinia. Lisävalintana erikoisvahva verkko, allergiaverkko tai alumiiniverkko. Kestävin verkko on erikoisvahva extra-verkko.

Hyönteissuojan mitat

  • minimileveys 120 mm
  • minimikorkeus 120 mm
  • maksimikoko 2 m²

Verkkojen ominaisuudet

Normaali verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Silmäkoko on 1 mm.

Allergiaverkko on polyesteripunosta. Allergiaverkko suodattaa 99 % siitepölystä. Verkko on silmäkooltaan erittäin tiheä.

Alumiiniverkko on valmistettu maalatusta alumiinista. Silmäkoko on 1 mm.

Erikoisvahva verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Paksumman punoksen vuoksi erikoisvahva verkko näyttää tummemmalta kuin muut verkot. Erikoisvahva extra-verkko on verkoistamme kestävin. Silmäkoko on 1 mm.

Kaikkien verkkojen väri on läpinäkyvyyden vuoksi tummanharmaa. Kaikki hyönteisverkot ovat vesipestäviä.