Valitse kieli / Select language

SOLAR on laadukkaiden ja korkealuokkaisten sälekaihtimien ja irtoristikoiden sekä Suomen kattavimman hyönteissuojavalikoiman laatumerkki. Solar Kaihdin Ky kehittää aktiivisesti uusia ideoita ja tuotteita, jotta kesä olisi aurinkoisen mukava niin sisällä kuin ulkona.

Tuotekuvasto

Tutustu SOLARin uuteen tuotekuvastoon täällä.

SOLAR PLISEE

SOLAR PLISEE on ikkunan pintaan asennettava, tyylikäs sisustuselementti, jolla voidaan korvata perinteiset verhot ja jonka laajalla värimallistolla korostetaan sisustuksen persoonallisuutta.

Tutustu tuotteeseen

Tutustu esitteeseen

Broschyren på svenska

SOLAR DUETTE

SOLAR DUETTE® on ikkunan pintaan asennettava tekninen verho.

Tutustu tuotteeseen

Tutustu esitteeseen

Broschyren på svenska

SOLAR Moon

SOLAR Moon on markkinoiden ainoa täydellisesti pimentävä, ikkunan väliin asennettava kaihdin, joka on yhtä helppo käyttää kuin kaikki muutkin SOLAR-kaihtimet.

Tutustu tuotteeseen

Tutustu esitteeseen

Broschyren på svenska

SOLAR sälekaihtimet

Ylivoimaisesti markkinoiden kätevin ja suosituin kaihdin

Tutustu

5 vuoden takuu

SOLAR tuotteilla 5 vuoden takuuKotimaiset SOLAR-tuotteet on valmistettu vain parhaita materiaaleja ja komponentteja käyttäen tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Tästä johtuen uskallamme myöntää SOLAR-tuotteille viiden vuoden täystakuun.

Lue lisää

SOLAR väreissä on varaa valita

SOLAR-sälekaihtimien värimallistossa on useita värejä, ja värit ovat aivan vapaasti valittavissa mihin tahansa SOLAR-kaihdinmalliin. Perinteinen valkoinen tai hopea on varma valinta, mutta kun halutaan sisustaa rohkeasti tai sävy sävyyn, SOLAR-värivaihtoehdot antavat runsaasti tilaa luovuudelle.

01507010185803820395

Tutustu kaikkiin sälekaihtimien väreihin