Valitse kieli / Select language

Solar Kaihdin Ky valmistaa SOLAR–sälekaihtimet ja -irtoristikot sekä SOLAR-hyönteispuiteristikot sekä -hyönteissuojaovet ikkunatehtaille, rakentajille ja remontoijille.  Modernit tuotantotilat ovat auringosta kuuluisassa Kalajoen hiekkarantakaupungissa.

Nykyaikaisen kaluston, ATK-pohjaisen tuotannonohjausjärjestelmän sekä  laatujärjestelmän avulla Solar Kaihdin Ky palvelee sinua luotettavasti, joustavasti ja nopeasti.

Solar Kaihdin Ky:n arvot

  • Asiakas nauttikoon auringosta ja kesästä.
  • Me teemme laadukkaat tuotteet ja palvelemme.
  • Olemme rehellisiä.
  • Pidämme ympäristömme siistinä ja hyvässä järjestyksessä.
  • Laitamme asiat kerralla kuntoon.
  • Positiivinen kehitys on meille ainoa oikea suunta.

Laatupolitiikka

Asiakkaamme
Palvelemme asiakkaamme parhaalla mahdollisella tavalla.  Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia, kestäviä sekä molemminpuolisesti taloudellisesti kannattavia.

Tuotteemme
Tuotteemme ovat nykyaikaisia ja korkealaatuisia.  Valmistamme tuotteet laatuvaatimustemme mukaisesti sekä käytämme valmistukseen vain hyväksymiämme osia ja materiaaleja.

Toimitusvarmuus
Toimitamme tuotteemme asiakkaalle vahvistettuna toimituspäivänä.

Toimitusnopeus
Kaikkien vakiotuotteidemme toimitusaika on viisi työpäivää.

Kannattavuus
Kannattavuus on liiketoiminnan perusta. Kaiken toimintamme pitää olla taloudellisesti järkevää ja tuottavaa ja kasvattaa yrityksen arvoa.

Kilpailukykymme
Kilpailukykymme perustuu jatkuvaan palvelun, tuotteiden ja tuotantomenetelmien kehittämiseen. Sen tekee mahdolliseksi osaava ja motivoitunut henkilökunta.